×
 

WELKOM!

….. op de website van hét Ondernemersgala van VNO-NCW West!

Nog enkele tafels/plekken beschikbaar!

Veel ondernemers en prominenten zijn inmiddels aangemeld voor hét feestelijke Ondernemersgala van VNO-NCW West op vrijdag 16 november, dé internationale ‘Dag van de Ondernemer’. Ondernemers worden op deze dag in het zonnetje gezet en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. 

Het Gala vindt plaats op een bijzondere locatie in Den Haag, de Fokker Terminal. Thema dit jaar is ‘Connect and Share’. Hoe komen én blijven we met elkaar in verbinding op een betekenisvolle manier? Verrassend en creatief loopt dit thema als een rode draad door de avond. Ron Steenkuijl, directeur Corporate Affairs van ADG Dienstengroep werkt vanuit een duurzaam betrokken mensvisie en geeft tijdens de Gala avond een korte introductie van De Wil’.

Vanuit de landelijke organisatie VNO-NCW is Hans de Boer aanwezig. DGA ondernemer Patrick van der Leelie van de NVD Beveiligingsgroep (ruim 500 medewerkers) vertelt hoe en vanuit welke passie hij de organisatie van zijn bedrijf compleet heeft omgegooid en tot welke verbluffende resultaten dit leidt.

Het Gala heeft een bijzondere twist……onder de feestelijke outfit mogen sneakers gedragen worden! En die komen zeker van pas op de dansvloer, want we zorgen weer voor swingende muziek en uniek entertainment. Een tipje van de sluier: Romy Monteiro verzorgt een spetterend optreden! 

Kom op een verrassende manier in contact komt met andere deelnemers van het gala. Lees hierover meer op de website onder de pagina Connect & Share. Leuk als uw bedrijf ook iets wil bijdragen in de goodiebag die alle deelnemers van het gala ontvangen. 

Maak van het Ondernemersgala een bijzonder en uniek relatie-evenement en neem een tafel af voor acht of tien personen. U kunt losse plaatsen afnemen voor € 195,00 p.p. (maximaal twee plaatsen per lid VNO-NCW West).
De ontvangst van het gala is om 17:30 uur en de avond duurt tot 00.30 uur.

Vier dit mooie feest met ons mee en schrijf u zo snel mogelijk in voor de laaste plaatsen. Heeft u vragen, neem gerust contact op met Norma Drost.

Wij verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet,
Namens de gala-organisatie,

Norma Drost, Ruud Duynisveld, Richard Jongste, Rob van Leeuwen, Lennart de Quartel, Caroline van Reenen en Aad Timmerman


Filmimpressie gala 2017

*) Bent u DGA/Ondernemer maar geen lid van VNO-NCW West dan bent u ook van harte welkom. In de toegangsprijs voor niet-leden betaalt u gelijk voor een lidmaatschap van VNO-NCW West (zie kosten aanmelden).

mojoimagealt-6658-alt

 

 

 

 

 

 

 

mojoimagealt-4154-alt